X
További információra lenne szüksége?
Kérjen ingyenes visszahívást!A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező

88-565-805 info@fourgates.hu 8200 Veszprém, Radnóti tér 2/A (Veszprémber irodaház, 2.emelet)

Likviditás

A Four Gates által kínált arany fedezetű megtakarítások és befektetések mindegyike gramm alapú elszámolással biztosítja a teljes likviditást ügyfeleink részére.

A képzett aranytartalékból 0,01 gramm a legkisebb nyilvántartott mennyiség, ezért ügyfeleink pontosan annyi aranyat vásárolhatnak, vagy értékesíthetnek amennyit kívánnak.

Egy gyakorlati példán keresztül mutatjuk be, hogy mit jelent a század grammos elszámolás.

Tegyük fel, hogy megtakarított ötmillió forintot a gyermeke taníttatására, de egy váratlan kiadás miatt hirtelen szüksége van 350 ezer Forintra. Ilyenkor a legtöbb pénzpiaci megtakarítás esetében vagy nem, vagy csak részben hozzáférhető a futamidő lejárta előtt a megtakarítás. Ha mégis hozzáférhető, sok esetben ennek költége van.

A Four Gates termékei azonban mások, hiszen megtakarított aranytartalékából pontosan 350 ezer Forintnyi aranyat értékesíthet anélkül, hogy a teljes aranytartalékát értékesítenie kellene.

Ráadásul amint a helyzet megoldódott, és az értékesített aranyat pótoljuk, a vásárláskor ugyanúgy megkapják ügyfeleink a szerződésben foglalt bónuszt.

A termék nem lenne teljesen likvid, ha ugyanez nem vonatkozna az aranytartalék képzésére. Tegyük fel, hogy az említett 350 ezer forintot egyösszegben visszajuttatnánk a megtakarításunkba, ilyenkor a teljes összegért aranyat kapunk, század gramm pontossággal.