X
További információra lenne szüksége?
Kérjen ingyenes visszahívást!A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező

88-565-805 info@fourgates.hu 8200 Veszprém, Radnóti tér 2/A (Veszprémber irodaház, 2.emelet)

Szakértői tanácsadásSzakértői tanácsadás

Segítünk tervezni!

Az online szerződések egyszerűsége és gyorsasága mellett elkötelezetten hiszünk a személyes bizalmon alapuló kapcsolatokban. Munkatársaink szakértői az arany alapú befektetések és megtakarítások világának, ennek köszönhetően profi segítséget képesek nyújtani a tanácsadások alkalmával az aranyvásárláshoz.

Hiszünk abban, hogy minden ügyfél számára egyedi megoldást tudunk kínálni, akár hosszútávú megtakarítás, magánnyugdíjpénztár, akár befektetés a cél.

Miért érdemes tanácsadást kérni?

Hisszük, hogy bár minden embernek igénye van a pénzügyi biztonságra, ezek az igények egyénenként eltérnek. Az ingyenes tanácsadás során, kollégáink segítenek megtalálni az ügyfél igényeihez mérten a legoptimálisabb megoldást.
Az oldalon szereplő konstrukcióktól eltérő, a fizikai arany alapú megtakarításaink teljesen rugalmasak az igényeknek megfelelően. 

A fizikai arany alapú megtakarítások és befektetések nagy előnye, hogy sem a vásáláskor, sem eladáskor nincsenek megkötések. Ügyfeleink aranytartaléka 100% likviditást biztosít, azaz bármikor értékesíthető az aranytartalék része,vagy egésze, az aranytartalék bármikor, megkötések nélkül növelhető.