X
További információra lenne szüksége?
Kérjen ingyenes visszahívást!A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező

88-565-805 info@fourgates.hu 8200 Veszprém, Radnóti tér 2/A (Veszprémber irodaház, 2.emelet)

Küldetésünk

Társaságunkat, a Four Gates Hungary Kft-t a düsseldorfi székhelyű Four Gates részvénytársaság hozta létre 13 évvel ezelőtt, azzal a céllal, hogy Magyarországon is folytassa a rendkívül sikeres pénzpiaci tevékenységét.
A 2008-ban tomboló pénzpiaci válság rádöbbentett minket arra, hogy más megoldások irányába kell tekintenünk, így került szóba a fizikai arany. 2009-ben kifejlesztettük az akkor még rendkívüli újdonságnak számító, és azóta is egyedi aranytartalék szerződésünket. 2010-re az anyacégtől leváltunk, s így egy teljes egészében független magyar cég lettünk.

Az azóta szerzett immár 13 éves tapasztalat, számtalan tárgyalás és ügyfeleinknek nyújtott egyedi megoldás folyamatosan arra sarkall bennünket, hogy új termékeket fejlesszünk ki igazodva ügyfeleink igényeihez.

Mára gyakorlatilag rendelkezünk a pénzpiac területen megtalálható legtöbb lakossági és privát banki szolgáltatás megfelelőjével, ami alapvetően abban különbözik a pénzpiaci termékektől, hogy a Four Gates minden szolgáltatása mögött fizikai aranyfedezet van.

Szerződéseink keretein belül vásárolt arany 100 %-ban ügyfeleink tulajdona, emellett teljesen likvid, az ügyfélre nézve megszorításokat nem tartalmaz.

Máig több mint 7.000 elégedett Ügyféllel, 40 milliárd Ft-os megrendelés-állománnyal mintegy 8 milliárd Ft-os árbevételre tettünk szert.

Hisszük, hogy a fizikai arany fedezetű megtakarítások, legyen a céljuk nyugdíj, gyermekeink segítése vagy ingatlanvásárlás, biztonságos megoldást jelentenek.

Küldetésünk és meggyőződésünk, hogy Magyarországon is szükség van a fizikai aranyfedezettel rendelkező, valós megoldást biztosító megtakarításokra és befektetési formákra.

A Four Gates célja eljuttatni az arany kínálta biztonságot mindenkihez!