AHOL A PAPÍR ARANNYÁ VÁLIK...

Nyugdíj

Ön is szeretne felhőtlen, boldog nyugdíjas éveket?
ÉRDEKEL

Gyermekünk jövője a tét!

ÉRDEKEL

Vagyonépítés

Biztos gyarapodás
ÉRDEKEL

Megoldás - Four Gates

Ahol a papír arannyá válik!
ÉRDEKEL

Miért arany

Túlélés, biztonság, kincsképzés. Évezredek óta.
ÉRDEKEL

Új történelmi csúcs: 2.040,06 dollár!

A 2.000 dolláros álomhatár tartós átlépése immár tény, nem kérdés. Sokan úgy gondolhatják, hogy ez nem a kedvező vételi pozíció, holott ez a folyamat kezdete
2020-08-05 14:34:00

 
Az arany iránt érdeklődők az elmúlt hetekben lélegzetvisszafojtva figyelték a sárga nemesfém árfolyamának menetelését. Bő fél éve a világ legelismertebb elemzői már felhívták a figyelmet a rövid- és középtávú növekedési trendre, és hosszútávon is tartós erősödést jósoltak.
 
Igazából az volt kérdés, hogy a korábbi történelmi csúcsot, az 1.921, 2 dollárt mikor éri el az árfolyam.
Mi tájékoztatásunkkal megvártuk, hogy az unciánkénti 2.000 dolláros álomhatárt – pár napos visszapattanások után – egyértelműen meghaladja.
 
Nem győzzük hangsúlyozni annak fontosságát, hogy jó hangulatú, élénk tőzsde mellett tapasztaljuk a ralit. A reméljük minél később klasszikusan, ciklikusan visszatérő válság – aminek csak a kezdési időpontja, mélysége és a kilábalás hossza a kérdés – az arany igazi szárnyalásának a kezdete. Ekkor, a tőzsde zuhanásakor mutatta meg eddig az évezredek óta értékmérő fizikai arany az erejét.
 
Ezért, ha valaki úgy gondolja, hogy nem most van itt a vétel ideje, gondolja át a következő folyamatot, amiben a tőzsdei árfolyam csak irányadó:
Aki a legutóbbi válsághoz kapcsolódó csúcs árfolyamnál, 1.900 dollárnál vett fizikai aranyat, már tavaly, 1.350 dolláros árfolyam mellett is haszonnal adhatta el fizikai aranyát. Mivel minden létező pénznem inflálódik a valódi pénzhez, az aranyhoz képest.
 
 
Nyitrai Monika GREAT GOLD Marketing Kft.
Fotó: kitco.com