AHOL A PAPÍR ARANNYÁ VÁLIK...

Nyugdíj

Ön is szeretne felhőtlen, boldog nyugdíjas éveket?
ÉRDEKEL

Gyermekünk jövője a tét!

ÉRDEKEL

Vagyonépítés

Biztos gyarapodás
ÉRDEKEL

Megoldás - Four Gates

Ahol a papír arannyá válik!
ÉRDEKEL

Miért arany

Túlélés, biztonság, kincsképzés. Évezredek óta.
ÉRDEKEL

Új elnök az Arany Világtanács élén

Kelvin Dushnisky, az AngloGold Ashanti vezérigazgatójának kinevezését február 24-én jelentették be
2020-02-24 08:53:00
Kelvin Dushnisky az AngloGold Ashanti vezérigazgatója, ezt a tisztséget 2018 szeptemberétől töltötte be. Korábban a Barrick Gold Corporation elnöke és igazgatója volt. Tagja a Sanghaji Arany Tőzsde Nemzetközi Tanácsadó Testületének, az Accenture Global Bányászati Végrehajtó Tanácsának, valamint tagja és fő üzleti tanácsadója a Dél-Afrika Üzleti Tanácsadók Intézetének és Dél-Afrika Igazgatói Intézetének. Tagja továbbá a British Columbia Ügyvédi Társaságának, a kanadai ügyvédi kamarának, a Kanadai Üzleti Tanácsnak, az Amerika Intézetnek és az Amerikai Kanadai Tanácsnak.
Dushnisky David Harquail utódja, aki 2017 óta volt a WGC elnöke.
 
Kelvin Dushnisky nyilatkozata: „David Harquail az Arany Világtanácsának kiemelkedő elnöke volt. Hivatali ideje alatt elősegítette a szervezet új irányítási modelljének beágyazását, amely a tagok nagyobb részvételéhez és elkötelezettségéhez vezetett. Vezetése alatt az Arany Világtanács valóban képviselte az aranybányászat egészét, és mérföldkő értékű kezdeményezéseket dolgozott ki az ipar támogatására, ideértve a felelős aranybányászati alapelveket. Úgy gondolom, hogy az Arany Világtanács soha nem volt erősebb és befolyásosabb, mint ma, és várom, hogy továbbra is előmozdítsam a Világ Arany Tanács munkáját.”
 
David Tait, az Arany Világtanács vezérigazgatója elmondta: „Szeretnék köszönetet mondani Davidnek az Arany Világtanács igazgatóságának vezetéséért, valamint hosszú ideje tartó és folyamatos elkötelezettségéért a szervezet iránt, és annak sikeréért. Személyes megjegyzésként hálás vagyok a támogatásért és útmutatásért, amelyet David nyújtott nekem, mióta tavaly csatlakoztam vezérigazgatóként.
 
„A jövőbe nézve Kelvin rengeteg tudást és iparági tapasztalatot hoz, amelyek nagyban elősegítik munkánkat azáltal, hogy lehetővé teszi az arany, mint mainstream eszköz nagyobb elismerését, és segít minden érdekelt félnek megérteni azt az óriási hozzájárulást, amelyet ez az iparág az emberek életének javításában nyújt. Nagyon örömmel várom, hogy szorosan együttműködjünk vele, mint új elnökünkkel.”
 
 
gold.org/Nyitrai Monika GREAT GOLD Marketing Kft.
Fotó: Sunday Times