AHOL A PAPÍR ARANNYÁ VÁLIK...

Nyugdíj

Ön is szeretne felhőtlen, boldog nyugdíjas éveket?
ÉRDEKEL

Gyermekünk jövője a tét!

ÉRDEKEL

Vagyonépítés

Biztos gyarapodás
ÉRDEKEL

Megoldás - Four Gates

Ahol a papír arannyá válik!
ÉRDEKEL

Miért arany

Túlélés, biztonság, kincsképzés. Évezredek óta.
ÉRDEKEL

Randy Smallwood az Arany Világtanács új elnöke

A Wheaton Precious Metals Corp. elnök-vezérigazgatójának kinevezését szeptember 3-án jelentették be. Smallwood a február végén kinevezett Dushnisky helyébe lép, aki az AngloGold Ashanti vezérigazgatója volt.
2020-09-03 13:34:00
Az Arany Világtanács bejelentette, hogy Randy Smallwoodot, a Wheaton Precious Metals Corp. (Wheaton) elnök-vezérigazgatóját nevezték ki új elnökké.
Smallwood részt vett a Wheaton alapításában, 2010-ben nevezték ki elnöknek és 2011-ben vezérigazgatónak. Smallwood a BC Special Olympics igazgatóságának elnöke, a Minerals Ed BC igazgatóságának tagja, korábban pedig a BC Cancer Foundation igazgatóságának tagja volt.
2015-ben Smallwood megkapta a British Columbia Institute of Technology Distinguished Alumni Award-ot, 2019-ben pedig a Business in Vancouver BC BC of the Year vezérigazgatójának díját vehette át vállalkozás kategóriában.
Smallwood az AngloGold Ashantitól érkezett Dushnisky helyébe lép.
 
Randy Smallwood nyilatkozata:
 
„Megtiszteltetés számomra, hogy az Arany Világtanácsot új elnökeként képviselhetem, különösen ezekben az időkben, amikor az arany jelentősége egyre nyilvánvalóbbá válik. Nincs jobb ipari testület, amely az arany ügyét szorgalmazná, mint az Arany Világtanács, amely fáradhatatlanul azon munkálkodott, hogy minden befektetési portfólión belül növelje az arany elismertségét mint elengedhetetlen allokációt, miközben ápolja a hagyományosabb keresleti szegmenseket. Az Arany Világtanács jó helyzetben van ahhoz, hogy továbbra is vezető szerepet töltsön be az iparágunkat támogató, mérföldkőnek számító kezdeményezésekben, például a felelős aranybányászati alapelvek kidolgozásában. Várom, hogy David Taittal, a csapat többi tagjával és az egész igazgatósággal együtt dolgozhassak az Arany Világtanács felbecsülhetetlen munkájának további előmozdításában, és az iparág vezető normáinak megvalósításában, amelyek elősegítik színvonal megtartását. "
 
Az Arany Világtanács vezérigazgatója, David Tait így nyilatkozott:
 
„Szeretnék köszönetet mondani Kelvinnek az Arany Világtanács igazgatóságának az elmúlt hónapokban végzett vezetéséért, és hálás vagyok a számomra nyújtott útmutatásért. Minden jót kívánok neki új törekvéseihez. Randy évek óta értékes tagja az igazgatóságnak, rengeteg tudással és ipari tapasztalattal rendelkezik. Randy széles körben ismert és nagy tiszteletnek örvend a bányaiparban. Úgy gondolom, hogy ez nagymértékben segítségünkre lesz abban, hogy elmagyarázzuk az arany mai társadalomban betöltött fontos szerepét, jelentőségét. Nagyon várom, hogy szorosan együttműködhessek vele, mint új elnökünkkel. "
 
The World Gold Council, az Arany Világtanács
 
Az Arany Világtanács az aranyipar piacfejlesztő szervezete. Célja az arany iránti kereslet ösztönzése és fenntartása, az iparág vezető szerepének és az aranypiac globális tekintélyének biztosítása.
Arannyal támogatott megoldásokat, szolgáltatásokat és termékeket fejlesztenek, mérvadó piaci áttekintés alapján, az ötleteik megvalósítása során számos partnerrel dolgoznak együtt. Ennek eredményeként strukturális elmozdulásokat hoznak létre az arany iránti keresletben a legfontosabb piaci szektorokban.
Betekintést nyújtanak a nemzetközi aranypiacokra, segítve az embereket abban, hogy megértsék az arany vagyonmegőrzési tulajdonságait és szerepét.
Az Arany Világtanács tagságába a világ vezető, és legelőremutatóbb aranybányászati vállalatai tartoznak.
 
 gold.org/Nyitrai Monika GREAT GOLD Marketing Kft.
 
Előzmény:
https://fourgates.hu/article/uj-elnok-az-arany-vilagtanacs-elen