AHOL A PAPÍR ARANNYÁ VÁLIK...

Nyugdíj

Ön is szeretne felhőtlen, boldog nyugdíjas éveket?
ÉRDEKEL

Gyermekünk jövője a tét!

ÉRDEKEL

Vagyonépítés

Biztos gyarapodás
ÉRDEKEL

Megoldás - Four Gates

Ahol a papír arannyá válik!
ÉRDEKEL

Miért arany

Túlélés, biztonság, kincsképzés. Évezredek óta.
ÉRDEKEL

Eldorádó a színpadon

Bereményi Géza megrázó filmjének története a József Attila Színházban kel ismét életre február 8-án: „Akinek aranya van, mindene van!”
2020-01-31 07:26:00
Idén a József Attila Színház sikeres filmeket idéz meg a színpadon. Nagy sikerrel mutatták már be a Macsafogót, A király beszédét, a Magas (szőke) barna férfi felemás...-t.
 
Aki 1988-ban megnézte az Eldorádót, biztosan hordoz emlékképeket, mondatokat a lelkében. Mert nem felejthető alkotásról van szó. A Teleki téri piac „urának” története, és a drámája ma is mély üzenetekkel bír. Az Eldorádó a József Attila Színházban azért is különleges, mert a kultfilm és a színházi előadás szerzője ugyanúgy Bereményi Géza. Az előadás rendezője Funtek Frigyes.
 
A szereposztás – ahogy mondani szokták – parádés; a filmben Monorit Eperjes Károly, a feleségét Pogány Judit keltette életre, a színpadon Csankó Zoltán és Pikali Gerda játssza a főszerepet. Tehetséges fiatal színészek alakítják a többi kulcsfigurát; Gombacsikot Fila Balázs, Marikát Kovalik Ági, Bercit Chajnóczki Balázs.
 
jozsefattilaszinhaz.hu/Nyitrai Monika GREAT GOLD Marketing Kft.
Fotó: YouTube MMA