Szolgáltatások

Miért Mi?

A befektetési arany piaca folyamatos fejlődés alatt áll a világban és Magyarországon egyaránt. A befektetési arany áfa és adómentes – az Európai Uniós irányelvekkel összhangban. Legtöbbünk ma már nem bízik a papíron létező ígéretekben, kézzelfogható vagyont szeretne. Olyat, amiről biztosan tudja, hogy a saját tulajdona.
Kizárólag „Good Delivery” minősítésű aranytömböket forgalmazzuk. Ennek köszönhetően befektetőink számára teljes mértékben és biztonsággal garantált a közvetítésünk által vásárolt aranytömb eredete és annak minősége, hiszen termékeink azon kevés nemesfémgyártói közé tartoznak, melynek termékeit a londoni székhelyű szakmai szövetség a London Bullion Market Association (LBMA) ún. „Good Delivery” státusszal tartja nyilván.
A legtöbb ember biztonságra vágyik az életének minden területén. Különösen így van ezzel a pénzét és a megtakarításait illetően. A legtöbben nem szeretnék kockáztatni megtakarított vagyonukat. Jó lenne, ha a megtakarított pénzét egyszerűen és gyorsan átválthatná a teljesen biztonságos és értékálló aranyra? Jó lenne, ha akár a havi megtakarításait is aranyban gyűjthetné?

A Four Gates segít Önnek!

Mire vágyik Ön?

Biztos nyugdíj: Egy egész élet munkája után olyan nyugdíjra, ami biztosítja a megérdemelt pihenést. Álmai megvalósítására, hobbijára és a felszabadult idejét gondtalanul, örömtelien, tölthesse el.
Értékálló befektetés: Keményen dolgozik a pénzéért, ezért olyan befektetést szeretne ami értékálló és biztonságos.
Rugalmas megtakarítás: Egy családban az évek során ezernyi dolog történhet. Ez megtakarítási forma kellően rugalmas, bármikor hozzáférhető és mobilizálható. Ha hozzá szeretne férni megtakarításaihoz nem számítunk fel büntetést, nem bontjuk fel a szerződést. Szüneteltetheti befizetéseit és később folytathatja, úgy, hogy közben minden kedvezménye megmarad
Biztonságos életkezdés: Ez egy olyan megtakarítás és egyben befektetés, ami gyermeke számára jelent biztonságot. Az ő felgyorsult, változó világukban biztonságot, mobilitást és rugalmasságot biztosít számukra. Biztonságban tudhatja az ő életkezdését. A megtakarított pénz 15-20 év múlva is garantáltan értékálló marad.

  • Aranytartalékképzés
  • Címlet szerinti vásárlás
  • Összeg szerinti vásárlás
  • Részletvásárlás
  • Őrzés, kiszállítás
  • Visszavásárlás, zárt rendszer

Egyszerűen fogalmazva a nemesfémek a „nemes” jelzőjüket azért kapták, mert nemes tulajdonságokkal rendelkeznek. A civilizáció évezredekben mérhető történetében az emberek sorsát végigkísérte és döntően befolyásolta egy ritka, gyönyörű, és nemes tulajdonságokkal bíró fém, az arany.

A befektetési arany piaca folyamatos fejlődés alatt áll a világban és Magyarországon egyaránt. A befektetési arany áfa és adómentes – az Európai Uniós irányelvekkel összhangban. Befektetőink számára teljes mértékben és biztonsággal garantált a közvetítésünk által vásárolt aranytömb eredete és annak minősége!

A gyakran ismételt kérdések között további információkat tudhat meg a befektetésekről és egyéb hasznos tudnivalókról. Néhány közülük:

    Mik a befektetési arany ismérvei?
    Mitől függ az arany ára?
    Mi a karát?
    Mennyi egy uncia?

Kapcsolat


    Tel: +36-88-565-805
    Fax: +36-88-565-806
    Email: info@fourgates.hu

Mentsd el a mobilodra névjegykártyánk a QR kód segítségével!

qrcode