Masszív bika piac van az aranynál

Masszív bika piac van az aranynál, az árfolyam pedig 1500 dollár fölé emelkedhet, köszönhetően az alacsony kamatok okozta keresletnövekedésnek és a közelgő amerikai elnökválasztásnak - írja a Bloomberg a DBS véleményét ismertetve.

Nagy emelkedésen van túl az arany, a nemesfém árfolyama 2014 márciusa óta nem látott szintre, 1375 dollár fölé emelkedett, az alacsony, sok esetben negatív kamatok, a növekvő piaci volatilitás és a Brexit a biztonságos eszközök felé terelte a befektetőket.

A szingapúri DBS szakértői szerint 1970 óta 4 nagy bika piac volt az aranynál, a mostani pedig egy újabb. A szakértők szerint az árfolyam 1500 dollár fölé emelkedhet, amiben a fentebb említett tényezők mellett szerepe lehet a közelgő amerikai elnökválasztásnak is: ez utóbbi miatt a Fed vonakodhat az év vége felé a kamatemeléstől. 

160819


A DBS szerint minden esést vételre kell kihasználni az aranynál, a következő felpattanásnál az 1380 dolláros szintet viheti majd át az árfolyam, majd az 1437 és az 1455 dolláros szintek következhetnek.

(portfolio.hu)
Egyszerűen fogalmazva a nemesfémek a „nemes” jelzőjüket azért kapták, mert nemes tulajdonságokkal rendelkeznek. A civilizáció évezredekben mérhető történetében az emberek sorsát végigkísérte és döntően befolyásolta egy ritka, gyönyörű, és nemes tulajdonságokkal bíró fém, az arany.

A befektetési arany piaca folyamatos fejlődés alatt áll a világban és Magyarországon egyaránt. A befektetési arany áfa és adómentes – az Európai Uniós irányelvekkel összhangban. Befektetőink számára teljes mértékben és biztonsággal garantált a közvetítésünk által vásárolt aranytömb eredete és annak minősége!

A gyakran ismételt kérdések között további információkat tudhat meg a befektetésekről és egyéb hasznos tudnivalókról. Néhány közülük:

    Mik a befektetési arany ismérvei?
    Mitől függ az arany ára?
    Mi a karát?
    Mennyi egy uncia?

Kapcsolat


    Tel: +36-88-565-805
    Fax: +36-88-565-806
    Email: info@fourgates.hu

Mentsd el a mobilodra névjegykártyánk a QR kód segítségével!

qrcode