Mik a befektetési arany ismérvei?

A „négykilences” azaz 999.9 ezrelék tisztaságú aranytömbök számítanak értékállónak, az ettől eltérő aranyat csak tört aranyként tudjuk újra értékesíteni.
Ne elégedjünk meg az arany 24 karátos megjelölésével, az lehet alacsonyabb tisztaságú is, csak a 999.9 ezrelék tisztaságú arany nevezhető színtisztának!

London Good Delivery minősítés: ezzel a nemzetközi minősítéssel rendelkező gyártók aranytömbjeit bárhol a világon bevizsgálás nélkül az aktuális világpiaci áron beváltják. Amennyiben nem rendelkezik az arany ezzel a minősítéssel, csak magas bevizsgálási költséggel és áron alul értékesíthető tovább.

Egyszerűen fogalmazva a nemesfémek a „nemes” jelzőjüket azért kapták, mert nemes tulajdonságokkal rendelkeznek. A civilizáció évezredekben mérhető történetében az emberek sorsát végigkísérte és döntően befolyásolta egy ritka, gyönyörű, és nemes tulajdonságokkal bíró fém, az arany.

A befektetési arany piaca folyamatos fejlődés alatt áll a világban és Magyarországon egyaránt. A befektetési arany áfa és adómentes – az Európai Uniós irányelvekkel összhangban. Befektetőink számára teljes mértékben és biztonsággal garantált a közvetítésünk által vásárolt aranytömb eredete és annak minősége!

A gyakran ismételt kérdések között további információkat tudhat meg a befektetésekről és egyéb hasznos tudnivalókról. Néhány közülük:

    Mik a befektetési arany ismérvei?
    Mitől függ az arany ára?
    Mi a karát?
    Mennyi egy uncia?

Kapcsolat


    Tel: +36-88-565-805
    Fax: +36-88-565-806
    Email: info@fourgates.hu

Mentsd el a mobilodra névjegykártyánk a QR kód segítségével!

qrcode